Година психолога «Горнятко чаю»



         Днями у гуртожитку Сумського медичного коледжу відбулося чаювання першокурсників  разом із психологом ,  класним керівником групи та старшокурсниками. 


Мета чаювання: сприяти адаптації до нових умов життя, знайти нових друзів, гарно та приємно провести  час.



             Гуртожиток – це школа життя. У ньому вчать не менше, ніж в університетах та коледжах – дають уроки життя в колективі.


Для деяких роки, проведені тут, найяскравіші і найцікавіші. 



Проте людині, яка тільки-но переїхала жити в гуртожиток, спершу важко адаптуватися до нового життя. 


Основні поради новачкам «Як краще пристосуватися до нового життя в колективі»
        Щоб не було непорозумінь у кімнаті, заведіть у ній чіткий розпорядок, який містить режим дня, графік прибирання, час для занять і відвідування гостей.
         Не варто вірити тим людям, які розказують, що вчитись в гуртожитку неможливо. Вони помиляються хоч би тому, що половина дорослого населення України у свій час проживали в гуртожитку під час навчання. Тому сумлінно виконуйте свої обов’язки студента.
    Для того, щоб ваше життя в гуртожитку було яскравим та незабутнім, не забувайте відвідувати різні святкові заходи, які проводяться в актовому залі. Гарний настрій та позитивні емоції вам забезпечено.
   І найважливіше – будьте максимально ввічливими, люб’язними і терплячими до інших, тоді оточуючим буде приємно, що вони спілкуються з такою людиною як ви.
Сподіваємось, що ви скористаєтесь нашими порадами, і тоді вам буде легше пристосуватися до нового оточення та знайти спільну мову із сусідами по кімнаті. 


Коментарі